Blaga: Hai să-i dăm jos pe ăştia, a venit momentul să guvernăm şi noi

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, le-a cerut, marţi, pensionarilor democrat-liberali să dea jos actualul Cabinet şi le-a transmis că a venit momentul ca PDL să guverneze şi să aibă un premier.

9 afișări
Imaginea articolului Blaga: Hai să-i dăm jos pe ăştia, a venit momentul să guvernăm şi noi

Blaga: Hai să-i dăm jos pe ăştia, a venit momentul să guvernăm şi noi (Imagine: Mediafax Foto)

"În sfârşit a venit momentul să guvernăm şi noi. Nu am avut un prim-ministru al nostru şi ar fi cazul să îl avem şi să avem un guvern în care noi să fim vioara întâi. Dacă se poate să-l facem numai noi, să fie Guvernul PDL, să arătăm cum se guvernează", a spus Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberal le-a cerut, scurt, democrat-liberalilor prezenţi la Conferinţa Naţională a vârstei a treia: "Hai să-i dăm jos pe ăştia!". Îndemnul său a fost urmat de un ropot de aplauze.

"Veniţi lângă noi, să-l trimitem pe Tăriceanu în Primăverii, că nu-i place lui Ilfovul. Nu-i place la ţară. El a mers la ţară de frică să nu candideze în Bucureşti. Văd că fug de Bucureşti toţi, şi conducerea PSD, şi a PNL. De frică fug", a mai spus Blaga.

El a arătat că majoritatea liderilor PDL se "cam apropie" de vârsta a treia, dar le-a spus pensionarilor democrat-liberali că este nevoie de experienţa lor în administraţia publică locală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici