Blaga, întrebat despre "reformatorul" Preda: De ce nu-l luaţi dumneavoastră?

Un jurnalist i-a spus luni lui Vasile Blaga, în legătură cu decizia BPN în privinţa excluderii din PDL a lui Cristian Preda, că europarlamentarul era "un reformator" în partid, replica preşedintelui Senatului fiind: "De ce nu-l luaţi dumneavoastră?".

424 afișări
Imaginea articolului Blaga, întrebat despre "reformatorul" Preda: De ce nu-l luaţi dumneavoastră?

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

Vasile Blaga a precizat că votul în BPN în privinţa excluderii lui Cristian Preda a fost secret.

El a spus însă că nimic nu este mai periculos înaintea unei campanii electorale ca, în afara luptei cu cei din afara partidului, să te lupţi şi cu membri ai propriei formaţiuni.

Un jurnalist i-a spus lui Vasile Blaga că Preda era "un reformator", preşedintele Senatului replicând: "De ce nu îl luaţi la Antena 3?".

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse din conducerea partidului.

Conform surselor citate, decizia a fost luată cu 30 de voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu a confirmat, luni, decizia BPN al PDL privind excluderea lui Cristian Preda din partid, precizând că el a votat împotrivă şi că de multe ori s-a spus în partid "Băga-mi-aş în intelectuali".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici