Blaga, la CNC: Mă bucură că e linişte. Vom ieşi o echipă unită a partidului

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, la CNC, înainte de a-şi exprima opţiunea de vot pentru prim-vicepreşedinţii şi vicepreşedinţii partidului, că se bucură pentru faptul că atmosfera e una liniştită, el arătând că votul va reda o echipă unită a partidului.

207 afișări
Imaginea articolului Blaga, la CNC: Mă bucură că e linişte. Vom ieşi o echipă unită a partidului

Blaga, la CNC: Mă bucură că e linişte. Vom ieşi o echipă unită a partidului (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

"Sunt foarte multe candidaturi. Mă bucură că e linişte. Până la urmă fiecare dintre colegi trebuie să aibă propria lui opţiune, sunt aproape 150 de candidaţi pentru cele 50 de poziţii. Vom avea o zi lungă", a spus Blaga.

Întrebat dacă se poate schimba raportul de forţe în BPN după votul de sâmbătă, Blaga a spus că echipa care va rezulta în urma scrutinului va fi una unită.

"După astăzi plecăm cu o singură echipă PDL. Nu contează ce opţiuni au avut colegii până acum două săptămâni, la susţinerea uneia sau alteia dintre moţiuni. Eu le-am mulţumit la toţi, inclusiv la cei care au susţinut moţiunile. A fost un efort deosebit ca în cinci săptămâni totuşi fiecare dintre noi să ne întâl nim cu peste 20.000 de colegi din ţară. Vom ieşi o echipă unită a partidului", a spus preşedintele PDL.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici