Blaga: Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte. Eu nu-mi bat joc de mine, de colegi, de partid

Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, marţi seară, că Valeriu Tabără îl jigneşte şi nu îl cunoaşte atunci când spune că majoritatea membrilor PDL aşteaptă ca Blaga să se retragă din cursa pentru şefia partidului.

71 afișări
Imaginea articolului Blaga: Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte. Eu nu-mi bat joc de mine, de colegi, de partid

Blaga: Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte. Eu nu-mi bat joc de mine, de colegi, de partid (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"La început au fost idei de genul acelora că aş fi promis că nu mai candidez. V-aţi convins ieri că am depus moţiunea. Acum văd că, într-o altă abordare, din partea domnului Tabără, a pornit această idee, cum că aş renunţa pe parcurs. Mă jigneşte domnul Tabără şi nu mă cunoaşte. Şi ar trebui să-şi întrebe propria organizaţie ce părere are", a spus Vasile Blaga, răspunzând la o întrebare.

El a adăugat că nu-şi bate joc de colegi şi de partid.

"Eu nu-mi bat joc nici de mine, nici de colegii care mă susţin şi mai ales de partid. Chiar cred că avem toate argumentele să câştigăm la Convenţia Naţională", a adăugat Blaga.

El a făcut aceste precizări după ce s-a întâlnit cu membrii organanizaţiei PDL Sector 3, filială care a decis cu 85 de voturi "pentru" şi trei "împotrivă" validarea moţiunii conduse de Vasile Blaga. Rezultatul votului a fost precizat de preşedintele organizaţiei, Silvian Ionescu.

Vasile Blaga a mai spus că a dorit să-şi înceapă campania cu PDL Sector 3 deoarece face parte din această organizaţie.

"Au votat ca această moţiune să fie prezentată. În Statut scrie că votul nu este imperativ, i-am rugat să trateze cu respect şi celelalte două moţiuni", a spus Blaga.

De asemenea, el a menţionat că în partid se întâmplă lucruri importante din zece în zece ani, la Convenţiile Naţionale.

"Eu aşa cunosc acest partid, că la noi, cum spunea domnul Filip (senatorul Petru Filip - n.r.), din zece în zece ani se întâmplă lucruri importante în partid. În 1991 am avut curaj să ne rupem de Iliescu, în 2001, la Convenţie, a fost ales domnul Băsescu şi cred că tot aşa se va întâmpla în 2011", a opinat Blaga.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat, la Europa FM, răspunzând unei întrebări, că în PDL se aşteaptă o negociere între Emil Boc şi Vasile Blaga pentru ca acesta din urmă să renunţe la candidatură, menţionând însă că s-ar fi găsit o soluţie până acum dacă ar fi fost "atât de simplu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici