Blaga, Negoiţă, Murgeanu şi Poteraş şi-au făcut site-uri de campanie, iar Bodu are blog

Candidaţii PDL Vasile Blaga, Liviu Negoiţă, Răzvan Murgeanu şi Cristian Poteraş şi-au făcut site-uri de campanie, fiecare definit de câte un slogan propriu, în vreme ce Sebastian Bodu a preferat varianta blogului personal, intitulat "Nu contează cât de lung ai părul".

120 afișări
Imaginea articolului Blaga, Negoiţă, Murgeanu şi Poteraş şi-au făcut site-uri de campanie, iar Bodu are blog

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu (Imagine: Mediafax Foto)

Site-ul candidatului PDL la Primăria Capitalei, www.vasileblaga.ro, are deviza "Soluţii, nu discuţii!", sub care apare celălalt slogan al său, "Dintr-o bucată!". Pe prima pagină a candidatului este şi fotografia lui Traian Băsescu, alături de un citat al şefului statului, în care îl cataloghează pe Blaga drept "un buldog, nu alta".

De asemenea, Blaga şi-a mai postat pe site citate din Ioan Rus ("…am gasit în Vasile Blaga un partener corect şi profesionist") şi din Miron Mitrea ("Vasile Blaga este un politician serios, iar prezenţa lui din partea PDL este o garanţie şi sunt convins că va fi o campanie extrem de serioasă").

Vasile Blaga îşi mai prezintă pe site-ul personal CV-ul, Angajamentul de campanie, alăturând, de asemenea, câteva articole din presă, în care se arată performanţele sale în calitate de ministru de Interne, remarcate inclusiv de oficialii europeni. Site-ul mai are o secţiune în care cititorii pot trimite propunerile referitoare la dezvoltarea Bucureştiului.

Site-ul candidatului PDL la Primăria Sectorului 3, Liviu Negoiţă, www.liviunegoita.ro, are sloganul "Vino la vot! 4 ani contează. Votează din primul tur consilierii PDL. Echipa contează".

Negoiţă îşi face un bilanţ al mandatului său de primar, prezentându-şi, totodată, proiectele pentru perioada 2008 – 2012. Site-ul mai include "biografia" vicepreşedintelui PDL, fotografii şi filmuleţe video cu acesta, precum şi câteva comunicate de presă ale primarului Negoiţă.

Site-ul candidatului PDL la Primăria Sectorului 1, Răzvan Murgeanu, www.murgeanu.ro, este simplu. El cuprinde doar pagina principală, pe care apare poza lui Murgeanu, alături de sloganurile "Dacă zic, aşa voi face" şi "Prezent, atât vara, cât şi iarna".

Site-ul candidatului PDL la Primăria Sectorului 6, Cristian Poteraş, www.cristianpoteras.ro, are deviza "Cu siguranţă, DA" şi se deschide cu realizările şi cu angajamentul electoral al acestuia. De asemenea, Poteraş îşi mai prezintă CV-ul, câteva articole de presă despre Primăria pe care o conduce, precum şi unele teme de campanie pe care cititorii sunt invitaţi să le comenteze.

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu, a preferat varianta blogului personal. Pagina www.sebastianbodu.wordpress.com se deschide cu fotografia lui Bodu, ras pe cap, alături de deviza "Nu contează cât de lung ai părul".

Bodu îşi prezintă nuanţat CV-ul, precizând că practică, printre altele, dansul sportiv şi că citeşte cu plăcere cărţi de istorie, de artă, dar şi cataloage de modă - "asta să nu se mai spună că toţi politicienii se îmbracă prost".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici