Blaga: Noul şef DGIPI a cerut să să se verifice informaţiile lui Vanghelie privind arhiva

Ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că prima condiţie a noului şef al DGIPI, Ştefan Zaharia Pop a fost ca ministrul să trimită Corpul de Control pentru verificarea afirmaţiilor privind arhiva DGIPI.

111 afișări
Imaginea articolului Blaga: Noul şef DGIPI a cerut să să se verifice informaţiile lui Vanghelie privind arhiva

Blaga: Noul şef DGIPI a cerut să trimit să se verifice informaţiile lui Vanghelie privind arhiva (Imagine: Guvern)

"Prima condiţie pe care mi-a pus-o domnul Pop Ştefan a fost să trimit Corpul de Control să vedem care este situaţia reală de la 0962. Tot, nu numai arhivă. (..) Pe mine m-au speriat astfel de declaraţii (ale lui Marian Vanghelie, nr)", a spus Blaga, precizând că nu crede că cineva ar fi avut acces la această arhivă.

El a respins şi idea că DGIPI ar fi folosit în lupta politică.

De altfel, Vasile Blaga a ţinut să precizeze că noul şef al DGIPI, Ştefan Zaharia Pop, a deţinut până la numire funcţia de ataşat de interne al României în Austria şi Slovenia şi este autorul prinderii lui Severin Tcaciuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici