Blaga: Nu ipocrizia salvează România

Senatorul PDL Vasile Blaga a susţinut, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Boc, că acest document a fost scris "în bătaie de joc" şi le-a spus reprezentanţilor Opoziţiei că ar fi avut o ocazie să prezinte un program real de guvernare, dar nu au nimic.

28 afișări
Imaginea articolului Blaga: Nu ipocrizia salvează România

Blaga: Nu ipocrizia salvează România (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Ministrul Administraţiei şi Internelor le-a cerut reprezentanţilor Opoziţiei să nu se mai comporte ca nişte "fecioare" care nu îşi mai amintesc ce au făcut anul trecut.

Vasile Blaga a menţionat că partidele politice trebuie să stabilească cine vine şi cine pleacă odată cu guvernarea, măsură necesară, în opinia sa, pentru însănătoşirea administraţiei.

"Nu ipocrizia salvează România şi cred, de asemenea, că astfel de demersuri fără soluţii nici nu au cum să conducă la un rezultat pozitiv pentru Opoziţie. Păcat, aţi fi avut o ocazie să vă prezentaţi un program real de guvernare. Nu aveţi nimic", a spus el, în aplauzele parlamentarilor Puterii.

Pe de altă parte, Blaga a afirmat că persoana care a citit moţiunea de cenzură - senatorul PSD Dan Şova - a fost neinspirat aleasă, fiind vorba despre o moţiune în care se vorbeşte despre modul în care se cheltuiesc fondurile publice.

În replică, senatorul Dan Şova a precizat că în momentul în care a devenit senator a ieşit din avocatură şi că nu are niciun fel de contract cu statul.

El a spus că se înspăimântă pentru siguranţa României dacă Blaga îşi ia informaţiile din oficioasele PDL.

"Pot să vă înţeleg invidia şi vă promit că, data viitoare, am să depun toate eforturile pe lângă domnul Ponta ca viitoarea moţiune de cenzură să o citească ginerele dumneavoastră", i-a spus Şova lui Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici