Blaga: PDL va vota pentru revocarea lui Geoană

Senatorul PDL Vasile Blaga a declarat, miercuri, înaintea Biroului Permanent extraordinar în care opoziţia doreşte supunerea la vot a revocării lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, că democrat-liberalii vor vota pentru revocare.

156 afișări
Imaginea articolului Blaga: PDL va vota pentru revocarea lui Geoană

Vasile Blaga (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Blaga a precizat că senatorii PDL vor vota, atât în Biroul Permanent, cât şi în plen, pentru revocarea lui Mircea Geoană din funcţie, aşa cum au stabilit încă de la prima solicitare de înlocuire a acestuia, făcută acum două săptămâni de PSD.

Blaga nu a menţionat niciun posibil nume de candidat al grupului PDL pentru funcţia de preşedinte al Senatului, afirmând că o decizie în acest sens se va lua după discuţia din Biroul Permanent.

Şi purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că democrat-liberalii vor vota cererea de revocare din funcţie a preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, şi coaliţia va avea candidat propriu la şefia acestei Camere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici