Blaga: Prefecţii schimbaţi să atace în instanţă decizia Guvernului

Secretarul general al PD, Vasile Blaga, le-a recomandat prefecţilor înlocuiţi de Guvern să atace în instanţă deciziiile, pentru că “sigur vor câştiga”, liderul democrat anunţând că urmează să fie schimbaţi alţi prefecţi PNL care l-au criticat pe premierul Tăriceanu sau care sunt apropiaţi de PLD.

1 afișare
Imaginea articolului Blaga: Prefecţii schimbaţi să atace în instanţă decizia Guvernului

Blaga: Prefecţii schimbaţi să atace în instanţă decizia Guvernului

"PD apreciază că modul în care au fost schimbaţi o serie de prefecţi reprezintă o lovitură grea pentru reforma administraţiei publice şi arată că Guvernul în general şi PNL în special tratează problema depolitizării administraţiei publice la fel ca PSD, adică pentru ei este o vorbă aruncată în vânt”, a declarat, joi, Vasile Blaga.

Liderul democrat le-a recomandat prefecţilor în cauză să se adreseze instanţelor de contencios administrativ pentru că “sigur vor câştiga”.

“Să rămână în corpul înalţilor funcţionari publici, să îşi îndepllinească în continuare sarcinile de serviciu, pentru că acolo unde îi va trimite, Guvernul este obligat să le asigure cazare şi locuri de muncă, şi la soţii”, a spus fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.

El a arătat că Guvernul va schimba în continuare şi alţi prefecţi care au provenit de la PNL. “Vor mai fi de la PNL, toţi cei care au criticat la un moment dat tabăra lui Tăriceanu, cei care au fost cumva apropiaţi de PLD”, a dezvăluit Blaga.

Secretarul general al PD susţine că Executivul ar putea schimba şi prefecţii de Botroşani, Vaslui şi Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici