Blaga: Ştiam că Ciobanu pleacă din PDL de când a părăsit partidul Frunzăverde

Şeful de campanie al PDL, Vasile Blaga, a declarat că ştia că deputatul Gheorghe Ciobanu pleacă din partid încă de când a părăsit PDL Sorin Frunzăverde, că i-a spus acest lucru preşedintelui PDL şi că pentru el nu este o surpriză.

135 afișări
Imaginea articolului Blaga: Ştiam că Ciobanu pleacă din PDL de când a părăsit partidul Frunzăverde

Vasile Blaga (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax foto)

"Ştiam că pleacă (Gheorghe Ciobanu - n.r.) de când a plecat domnul Sorin Frunzăverde, i-am spus asta şi preşedintelui meu, pentru mine nu e o surpriză, fiecare pe drumul său, nu-l aveam în vedere pentru nicio candidatură la locale", a spus Vasile Blaga la o conferinţă, întrebat în legătură cu demisia deputatului PDL Gheorghe Ciobanu.

Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici