Blaga: Vom face un lanţ uman în jurul Parlamentului în ziua dezbaterii moţiunii

PNL va face un lanţ uman în jurul Parlamentului în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, a declarat, duminică, co-preşedintele Vasile Blaga, precizând că vor fi chemaţi şi bucureştenii să se alături.

1340 afișări
Imaginea articolului Blaga: Vom face un lanţ uman în jurul Parlamentului în ziua dezbaterii moţiunii

Vasile Blaga (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"În ziua în care vom dezbate moţiunea de cenzură vom face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului şi vom chema bucureştenii să ni se alăture. De asemenea, vom avea o serie de acţiuni în toate capitalele de judeţ în sprijinul revendicării noastre şi a românilor: dreptul de vot al cetăţenilor", a declarat co-preşedintele PNL Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă.

La rândul său, Alina Gorghiu a precizat că PNL va avea, luni sau marţi, o nouă serie de discuţii cu liderii partidelor politice parlamentare.

Întrebată dacă vor fi discuţii inclusiv cu membri ai PSD, Gorghiu a spus: "Liderii de grup au mandat să disc cu toţi parlamentarii, inclusiv reprezentanţi din PSD".

Totodată, ea s-a declarat "optimistă" că UDMR "poate să susţină o moţiune de cenzură".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici