Boagiu: E cel mai mare pericol o eventuală decizie de a reveni asupra măsurilor de reformă adoptate

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat, marţi, că este "cel mai mare pericol pentru România o eventuală decizie a viitorului guvern de a reveni asupra măsurilor de reformă adoptate", ea susţinând că aceasta ar conduce la recesiune.

207 afișări
Imaginea articolului Boagiu: E cel mai mare pericol o eventuală decizie de a reveni asupra măsurilor de reformă adoptate

Anca Boagiu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Este cel mai mare pericol pentru România, după eforturile pe care le-am făcut în ultimii trei ani şi dacă actualul guvern, încă nepus în funcţie, are astfel de gânduri, eu avertizez din start că vom avea soarta pe care chiar azi am auzit-o - Spania a intrat în recesiune", a arătat democrat-liberalul.

Ea şi-a declarat speranţa ca "politicile populiste" practicate de socialişti să nu îşi spună cuvântul, ea precizând că în cursul zilei de marţi a auzit o serie întreagă de declaraţii făcute de lideri marcanţi ai USL, "ai adunării dintre socialişti şi liberali", care anunţau că "toate reformele vor deveni reversibile".

Anca Boagiu a mai spus că România a depăşit momentele grele economice şi este un exemplu în ceea ce priveşte gestionarea financiară la nivel european.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici