Boc: Am votat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării

Premierul interimar Emil Boc a declarat, duminică, după ce a votat la o secţie din Cluj, că a optat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării, şi nu unul care "să întoarcă România cu faţa spre trecut".

214 afișări
Imaginea articolului Boc: Am votat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării

Boc: Am votat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Emil Boc a mers împreună cu soţia sa, Oana, la Secţia de votare nr. 43 de la Şcoala Generală "Radu Stanca" din Cluj-Napoca.

El a spus că demonstrează că este cetăţean consecvent, arătând buletinul.

"Este o zi extrem de importantă pentru viaţa românilor, suntem la 20 de ani de la Revoluţie, suntem într-o zi care va marca pentru încă cinci ani viitorul României şi al românilor, în consecinţă am votat pentru un preşedinte care să continue procesul de modernizare a ţării, şi nu pentru un preşedinte care să întoarcă, împreună cu echipa lui, România cu faţa spre trecut. Am votat, de asemenea, pentru un preşedinte care să asigure că prin ceea ce vor face românii, politicienii, vom ajunge şi în spaţiul Schengen, vom ajunge să aderăm şi la moneda euro şi vom aduce prosperitatea pe care românii o doresc", a spus Boc.

El a afirmat că românii au demonstrat şi în primul tur importanţa votului pentru referendum şi Preşedinţie şi că speră ca ei să se prezinte, duminică, în număr cât mai mare la vot.

"Este important să ne manifestăm exerciţiu civic o dată la cinci ani şi să ne demonstrăm că suntem o naţiune democratică, una care ştie să îşi aleagă preşedintele prin vot", a spus Boc.

La ieşirea de la secţia de votare, Boc s-a întâlnit cu membri ai conducerii PSD Cluj şi PNL Cluj, cu care a dat mâna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici