Boc: Băsescu este singurul care poate opri revenirea PSD la guvernare

Traian Băsescu este singurul care poate opri revenirea PSD la guvernare, a spus premierul în exerciţiu Emil Boc, la sosirea la Palatul Parlamentului, unde are loc dezbaterea Băsescu-Geoană, adăugând că probabil românii îşi amintesc ce înseamnă guvernarea PSD din perioada 2001-2004.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Băsescu este singurul care poate opri revenirea PSD la guvernare

Boc: Băsescu este singurul care poate opri revenirea PSD la guvernare

El a spus că îi urează şi lui Mircea Geoană să aibă succes.

Întrebat la ce va puncta Traian Băsescu în dezbatere, Boc a răspuns: "Unde punctează de 5 ani, la performanţă".

La rândul ei, Elena Udrea, prezentă printre susţinătorii lui Băsescu, a spus că se află la dezbatere în primul rând în urma unei decizii personale, ca susţinător, apoi ca decizie de partid.

Dezbaterea între candidaţii care se vor confrunta în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, organizată de IPP şi moderată de Robert Turcescu, a început, la ora 19.00, la Palatul Parlamentului.

Urmăreşte aici dezbaterea live!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici