Boc: Demisiile celor din PSD Cluj sunt o chestiune de demnitate

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, că demisiile celor trei lideri ai PSD Cluj din funcţiile deţinute în partid sunt "o chestiune de demnitate", de care "se ia act şi nu se comentează".

18 afișări
Imaginea articolului Boc: Demisiile celor din PSD Cluj sunt o chestiune de demnitate

Boc: Demisiile celor din PSD Cluj sunt o chestiune de demnitate (Imagine: Mediafax Foto)

Boc a negat, marţi, că ar avea loc discuţii privind eventuala trecere a lui Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Puşcaş la PDL.

"Nu am avut şi nu vom avea nicio discuţie cu «Grupul de la Cluj» privind trecerea de la PSD la PDL. Este, în primul rând, o chestiune de respect reciproc. Noi suntem pe dreapta, ei pe stânga, şi ne respectăm reciproc", a declarat Boc.

Vicepreşedinţii PSD Ioan Rus şi Vasile Dâncu au demisionat, marţi, din toate funcţiile deţinute în cadrul PSD, mai puţin din partid.

De asemenea, Vasile Puşcaş şi-a anunţat şi el demisia din funcţia de membru al Consiliului Naţional al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici