Boc, Flutur, Blaga, Udrea, Anastase, Oltean, în delegaţia PDL pentru consultările de la Cotroceni

PDL va merge la consultările de la Palatul Cotroceni cu o delegaţie formată din 12 membri, a precizat purtătorul de cuvânt Sever Voinescu, menţionând că printre aceştia sunt Emil Boc, Gheorghe Flutur, Vasile Blaga, Elena Udrea, Roberta Anastase, Ioan Oltean.

503 afișări
Imaginea articolului Boc, Flutur, Blaga, Udrea, Anastase, Oltean, în delegaţia PDL pentru consultările de la Cotroceni

Roberta Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Din delegaţia PDL mai fac parte Theodor Baconschi, Anca Boagiu, Ştefan Gheorghe, George Scripcaru, Mihai Stănişoară şi Sever Voinescu.

"Suntem convinşi că foarte curând România va avea un nou guvern şi că situaţia politică din România amplificată de nemulţumirile generate în stradă se deblochează. Astfel şi vom putea gestiona un an dificil", a precizat Sever Voinescu.

El a spus, după şedinţa BPN, că PDL consideră că decizia lui Emil Boc de a depune mandatul Guvernului este "un gest de responsabilitate pe care puţini oameni politici sunt în stare să-l facă".

"Emil Boc a condus un guvern care suntem convinşi că se va dovedi a fi un guvern care a salvat România dintr-o criză economică. Un guvern cu bune şi cu rele, care şi-a dus până la capăt mandatul", a adăugat Voinescu.

PDL consideră că România trebuie să meargă înainte pe drumul deschis, ca politici guvernamentale, de ceea ce a făcut Guvernul Boc, a menţionat Voinescu.

PDL consideră că actuala coaliţie guvernamentală continuă să funcţioneze şi că majoritatea parlamentară continuă să existe, a mai spus Sever Voinescu, adăugând că, din punct de vedere politic, majoritatea în Parlament a actualei coaliţii va fi capabilă să propună un nou guvern.

Preşedintele Traian Băsescu a adresat partidelor şi grupurilor parlamentare o nouă invitaţie la consultări, în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, discuţiile urmând să înceapă la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici