Boc: Inamicul PDL este PSD

Liderul democrat-liberal, Emil Boc, a declarat, marţi, în cadrul unei dezbateri, că inamicul politic al PDL, nu numai în actuala campanie electorală, ci şi în tot ceea ce urmează, este reprezentat de PSD.

10 afișări
Imaginea articolului Boc: Inamicul PDL este PSD

Boc: Inamicul PDL este PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Inamicul politic al PDL este clar PSD-ul, adversarul nostru politic este PSD. Aici nu discutăm de persoane, de nume concrete, ci discutăm de idei şi concepte. Din acest punct de vedere, şi în această campanie electorală, ca de altfel în tot ceea ce urmează, adversarul politic este cel reprezentat de PSD”, a precizat Emil Boc.

Preşedintele PDL a spus că democrat-liberalii trebuie să explice cetăţenilor că soluţiile de centru-dreapta sunt cele care pot scoate România din criză şi pot oferi şansa unui drum modern.

Liderul PDL a participat la dezbaterea "Intelectualii şi politica. Politicienii şi intelectualii", organizată de Institutul de Studii Populare.

Institutul de Studii Populare este o fundaţie a PDL al cărei scop este promovarea doctrinei populare şi dezvoltarea elementelor doctrinare şi de indentitate politică ale PDL.

La dezbatere au mai participat Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismăneanu, Valeriu Stoica, dar şi secretarul general al PPE, Antonio Lopez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici