Boc: Mandatul noii conduceri a PDL va fi de 4 ani. Nu voi candida pentru un nou mandat

Preşedintele demisionar al PDL, Emil Boc, a declarat, marţi, după şedinţa CNC în care s-a decis că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, că noua conducere ce va fi aleasă va avea un mandat de 4 ani, dar după alegerile parlamentare va avea loc o nouă Convenţie, pentru o evaluare.

114 afișări
Imaginea articolului Boc: Mandatul noii conduceri a PDL va fi de 4 ani. Nu voi candida pentru un nou mandat

Boc: Mandatul noii conduceri a PDL va fi de 4 ani. Nu voi candida pentru un nou mandat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Mandatul noii conduceri va fi de patru ani, dar după alegerile parlamentare va avea loc o nouă Convenţie a partidului, pentru evaluări", a afirmat Boc.

El a spus din nou că nu va candida pentru un nou mandat la şefia partidului, iar la Convenţia Naţională Extraordinară doar îşi va exprima votul.

Boc a mai spus că va rămâne primar al Clujului şi că va sprijini PDL din această postură.

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a anunţat, după şedinţa CNC, că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, urmând să fie aleşi preşedintele şi membrii BPN, pe actuala structură de conducere.

"Avem Convenţie Naţională Extraordinară pe 30 iunie. Alegem preşedintele şi BPN. Vor fi 1.450 de delegaţi", a anunţat Emil Boc, după şedinţa CNC.

Potrivit lui Boc, comisia de organizare a Convenţiei va fi formată din nouă persoane, propuse de organizaţiile judeţene cu cele mai bune rezultate la alegerile locale.

Prima şedinţă a comisiei de organizare va avea loc marţi, la ora 16.00, la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. 1, când va fi ales preşedintele comisiei.

Conform lui Boc, decizia de convocare a Convenţiei în 30 iunie a fost luată cu o majoritate covârşitoare, fiind înregistrate doar două abţineri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici