Boc: Partidele cu program anti-Băsescu vor lua o lecţie ca în 2007

Preşedintele PDL, Emil Boc, a afirmat, duminică, la Timişoara, că în afară de PDL partidele nu au un program de guvernare concret, ci "au un program anti-Traian Băsescu", acestea riscând "să ia o lecţie" ca în urmă cu doi ani, când, după referendum, au pierdut scrutinurile electorale.

17 afișări
Imaginea articolului Boc: Partidele cu program anti-Băsescu vor lua o lecţie ca în 2007

Boc: Partidele cu program anti-Băsescu vor lua o lecţie ca în 2007 (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Celelalte partide au un program anti Traian Băsescu. Suntem la doi ani de la referendumul când unii au încercat să îl dea jos pe preşedinte şi cei care au avut atunci un astfel de program (anti Traian Băsescu - n.r.) au primit o lecţie. De atunci, PDL a câştigat toate alegerile, iar alţii au pierdut scrutinurile electorale. Dacă vor avea tot aşa un program, vor mai avea de primit încă o lecţie", a declarat Boc, susţinând că PDL este singura formaţiune care are un program concret de reforme.

El a spus că programul politic al PDL porneşte de la nevoile României şi a spus că românii au dreptul să circule în toată Uniunea Europeană, în spaţiul Schengen, să se bucure de libertate fără restricţii, dar şi de locuri de muncă în UE.

Premierul a arătat că România trebuie să adere la moneda euro în 2014, aceasta fiind o posibilă soluţie de a trece mai uşor peste criza economică.

"Dorim ca România să adere la moneda euro în 2014. Statele europene care au monedă euro trec mai uşor peste criza economică, situaţie de care ar putea beneficia şi România", a menţionat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici