Boc: PDL va câştiga alegerile pentru că face o altă politică decât celelalte partide

Preşedintele PDL, Emil Boc susţine că formaţiunea pe care o conduce va câştiga alegerile "pentru că face o altă politică decât celelalte partide", precizând că populaţia va trebui să aleagă între oameni care "atunci când e greu îşi asumă lucrurile" sau oameni "care au făcut circ la televiziuni".

42 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL va câştiga alegerile pentru că face o altă politică decât celelalte partide

Boc: PDL va câştiga alegerile pentru că face o altă politică decât celelalte partide (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Târgu Jiu, că va veni şi momentul ieşirii din criză şi "se va dezumfla şi mai mult alianţa socialistă".

"Alegerile din 2012 trebuie pregătite şi mai bine pentru că vor fi primul pas pentru poziţionarea viitoarei guvernări. Pregătim un bilanţ de la ultimul congres din 2005 şi arată bine pentru că am câştigat toate bătăliile", a afirmat Boc.

El a mai spus că PDL va câştiga alegerile pentru că face "cea mai bună politică, aceea a rezolvării problemelor oamenilor".

"Aşa cum am fost uniţi când a fost cel mai greu sunt convins că vom fi mai uniţi şi după 15 mai şi acest partid va câştiga alegerile pentru că face o altă politică decât celelalte partide. Cea mai bună politică e aceea a rezolvării problemelor oamenilor. Politica adevărată nu înseamnă fraze demagogice la televiziunile de atac, ci să fii printre oameni şi să le rezolvi problemele sau să le spui când nu le poţi rezolva. Dacă nu luam aceste măsuri poştaşul nu mai venea cu pensia sau casierul nu mai dădea salariul. Acolo ajungeam dacă nu reduceam cheltuielile bugetare pentru a avea un buget după potenţialul acestei ţări. Această parte nu s-a văzut, dar eram aproape de ea", a spus Emil Boc.

De asemenea, preşedintele PDL a declarat că oamenii politici sunt "judecaţi" după măsurile pe care le iau, dar şi pentru cele pe care nu le iau.

Emil Boc a mai spus că "oamenii vor avea de judecat în cine investesc mai departe".

"În oameni care atunci când e greu îşi asumă lucrurile şi nu dau bir cu fugiţii sau în oameni care patru ani au stat în opoziţie şi nu au susţinut nicio măsură pentru ca România să nu se scufunde şi au făcut circ la televiziunile lor de atac. Eu din ce îi cunosc pe români am convingerea atunci când trebuie să decidă merg pe mâna celor care iau măsuri, scot lucrurile la liman şi arată un viitor cu totul altfel decât dacă am fi aplicat măsurile alianţei socialist populiste", a afirmat Boc.

Preşedintele PDL, Emil Boc, secretarul general al partidului Vasile Blaga şi ministrul Traian Igaş au participat la Târgu Jiu, la alegerile pentru conducerea PDL Gorj.

La şefia organizaţiei judeţene social-democrate este înscris un singur candidat, senatorul Ion Ruşeţ, preşedinte interimar al PDL Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici