Boc: Primul an de guvernare USL a confirmat că Transilvania este oaia neagră a guvernării Ponta

Fostul premier Emil Boc a declarat că primul an de guvernare USL a confirmat că "Transilvania a devenit oaia neagră a guvernării Ponta", în condiţiile în care niciun proiect major de infrastructură nu a fost susţinut, în pofida contribuţiei pe care regiunea o are la bugetul naţional.

706 afișări
Imaginea articolului Boc: Primul an de guvernare USL a confirmat că Transilvania este oaia neagră a guvernării Ponta

Emil Boc (Imagine: Dumitru Matiu/ Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toate proiecte din judeţele Transilvaniei "au fost trecute pe linie moartă", în materie de finanţare şi susţinere.

"Primul an de guvernare USL a confirmat, din nefericire, faptul că Transilvania a devenit oaia neagră a guvernării Ponta. Spun asta pentru că niciun proiect major de infrastructură nu a fost susţinut, în ciuda contribuţiei pe care Transilvania o are la bugetul naţional. Vă invit să faceţi o comparaţie între primul an de guvernare PDL şi primul an de guvernare Ponta în materie de infrastructură. 52 de kilometri de autostradă au fost finalizaţi în primul an de guvernare PDL - 2009 -, zero kilometri în guvernarea Ponta. Toate proiecte din judeţele Transilvaniei au fost trecute pe linie moartă, în materie de finanţare şi susţinere. Lipsa de implicare a Guvernului Ponta pentru continuarea Autostrăzii Transilvania, a hidrocentralei Tarniţa - Lăpuşteşti şi multe altele arată lipsa de interes a actualului Guvern", a spus Boc.

Potrivit acestuia, Guvernul Ponta ar trebui să dea socoteală la capitolul inflaţie, locuri de muncă şi investiţii, "cele care contribuie la creşterea economică a ţării".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici