Boc: PSD caută argumente pentru a-şi spăla imaginea de partid învins

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, referitor la afirmaţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, că PSD caută argumente pentru a-şi spăla imaginea de partid învins, jignind românii din diaspora.

19 afișări
Imaginea articolului Boc: PSD caută argumente pentru a-şi spăla imaginea de partid învins

Boc: PSD caută argumente pentru a-şi spăla imaginea de partid învins (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Boc şi-a exprimat nedumerirea faţă de faptul că PSD nu îşi întreabă propriii reprezentanţi în secţiile de votare de ce au semnat procesele verbale de validare a rezultatului alegerilor în circumscripţii şi nu au contestat atunci procesul verbal care a confirmat rezultatul votului.

"S-a făcut mult scandal pe marginea votului de la Paris. Am o întrebare pentru domnul Duvăz: la secția nr. 52 de la Paris, unde au fost în total 3.785 de persoane care au votat, de ce nu îi invită să dea declaraţii şi să se prezinte la partidul domniilor lor pe domnul Samoilescu Răzvan şi pe Deniţiu Marian Ioan, reprezentanţii PSD, care au fost tot timpul acolo, au semnat procesul verbal al consemnării rezultatului votului, nu au făcut nicio contestație în seara votului şi nu am auzit niciun comentariu din partea lor", a spus Boc.

El a adăugat că astfel de explicaţii ar putea da reprezentantul PNL, Avram Vasile Anton sau cei doi reprezentanţi observatori din partea Asociaţiei ProDemocrația, să spună dacă au fost nereguli.

"Acelaşi număr de votanţi a fost la referendumul pentru suspendarea preşedintelui, din 2007. Cred că PSD caută tot felul de argumente pentru a-şi spăla în continuare imaginea de partid învins, dar o face jignind românii din străinătate, care au făcut poate şi sute de kilometri pentru a-şi exprima votul", a mai spus Boc.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, sâmbătă, că formaţiunea sa solicită expertizarea grafologică a declaraţiilor pe proprie răspundere semnate de votanţii din secţiile speciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici