Boc: Şpaga liberală a făcut ocolul Pământului

Liderul PD Emil Boc a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că România are "cea mai proastă şi mai coruptă guvernare de după '89" şi că "şpaga liberală a făcut ocolul Pământului".

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Şpaga liberală a făcut ocolul Pământului

Boc: Şpaga liberală a făcut ocolul Pământului

"Avem cea mai proastă şi mai coruptă guvernare de după '89. Şpaga liberală a făcut ocolul pămîntului. Cuvintele «caltaboş» şi «ţuică» se traduc acum în toate cancelariile lumii. Am crezut la început că este o formă de promovare a acestor produse tradiţionale. Dar, din păcate, avem de-a face cu
manifestările corupţiei instituţionalizate", a afirmat Boc în faţa celor peste 1.000 de membri de partid reuniţi la Casa Sindicatelor din Iaşi.

Alături de Boc au mai fost prezenţi Vasile Blaga, Cezar Preda, Sorin Frunzăverde, precum şi Elena Udrea.

După declaraţiile războinice ale lui Boc, delegaţii PD s-au putut revigora, în foaierul Casei Sindicatelor, cu sucuri, vin, dar şi cu "infama" ţuică de prune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici