Boc: Sper să nu fie probleme de corectitudine la Convenţie. Ar fi o pată uriaşă pe imaginea PDL

Fostul preşedinte al PDL Emil Boc spune că speră ca la Convenţia Naţională a PDL din 23 martie să nu existe probleme de "corectitudine", pentru că acest lucru ar însemna "o pată uriaşă" pe imaginea partidului.

157 afișări
Imaginea articolului Boc: Sper să nu fie probleme de corectitudine la Convenţie. Ar fi o pată uriaşă pe imaginea PDL

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Eu sper să nu existe probleme de corectitudine la Convenţia Naţională a PDL, pentru că ar fi o pată uriaşă pe imaginea partidului. Am încredere în maturitatea colegilor care organizează Convenţia. Nu au fost niciodată suspiciuni privind corectitudinea organizării şi a votului şi sper ca nici de această dată acest lucru să nu se întâmple. Sper să nu se ajungă niciodată în PDL la aşa ceva. Plec de la un scenariu de competiţie corectă care să dea partidului o perspectivă", a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Emil Boc.

Potrivit acestuia, opţiunea actualei conduceri a PDL nu poate duce partidul la guvernare.

"Este nevoie de o opoziţie fermă şi categorică, astăzi PDL nu există ca partid de opoziţie, ci ca partid care încearcă să îşi găsească un loc călduţ în cazul în care alţii se separă sau se sparge o alianţă de guvernare. Eu cred că dimensiunea PDL trebuie să fie una în care să joace în continuare o carte mare pe scena politică, care să îi asigure revenirea la guvernare ca principal partid, şi nu ca o rotiţă, o anexă, un ingredient de culoare, lipit de cineva. PDL are un blazon pe care şi l-a consolidat în aceşti ani", a spus fostul lider al PDL.

El a susţinut că viitoarea Convenţie Naţională a PDL trebuie să constituie o rampă politică de lansare pentru viitor, şi nu una de a îngropa partidul "şi a-l trimite ca anexă la o altă formaţiune politică".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici