Boc: Sunt puţini anchetaţi de la PD pentru că au fost excluşi cei care făceau afaceri

Liderul PD, Emil Boc, a susţinut, luni, că sunt foarte puţini democraţi anchetaţi de DNA pentru că, în 2002, Traian Băsescu a luat decizia ca toţi politicienii care făceau afaceri să fie excluşi din partid, iar procesul de “curăţenie” internă a început chiar atunci.

1 afișare
Imaginea articolului Boc: Sunt puţini anchetaţi de la PD pentru că au fost excluşi cei care făceau afaceri

Boc: Sunt puţini anchetaţi de la PD pentru că au fost excluşi cei care făceau afaceri

Preşedintele PD, Emil Boc, a arătat că există o explicaţie logică la întrebarea “De ce sunt foarte puţini PD-işti anchetaţi de DNA sau aflaţi sub anchetă penală?”.

„Încă din 2002, PD a luat o decizie, sub semnătura preşedintelui de atunci, Traian Băsescu, prin care cei care aveau afaceri şi erau implicaţi în politică au fost excluşi din partid”, a precizat Boc.

El a arătat că, în urma acelei decizii, democraţii au fost nevoiţi să opteze, fie pentru politică, fie pentru afaceri, „astfel că procesul de curăţenie internă a început de atunci". "Iar astăzi îi culegem roadele”, a spus Boc.

Liderul democrat a mai spus că „foarte-foarte puţini demnitari PD” sunt sub ancheta organelor penale, pentru că în PD s-au "separat apele încă din 2002”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici