Boc, unor ziarişti care alergau după el întrebându-l de ce nu se opreşte: Am condiţie fizică

Prim-ministrul Emil Boc le-a spus, luni, unor ziarişti care alergau după el pentru declaraţii, că a făcut "destul sport" la viaţa lui şi are condiţie fizică, explicând apoi că nu poate declara nimic înainte de întâlnirea cu senatorii.

23 afișări
Imaginea articolului Boc, unor ziarişti care alergau după el întrebându-l de ce nu se opreşte: Am condiţie fizică

Boc, unor ziarişti care alergau după el întrebându-l de ce nu se opreşte: Am condiţie fizică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am făcut destul sport la viaţa mea. Am condiţie fizică", a afirmat Boc, după ce ziariştii l-au întrebat de ce nu se opreşte pentru declaraţii.

Premierul a făcut această precizare în timp ce se deplasa de la şedinţa deputaţilor PDL la cea a senatorilor democrat-liberali pentru a discuta despre legea salarizării profesorilor.

Boc nu a vrut să spună ce a discutat cu deputaţii PDL. "Prima dată ne consultăm şi apoi luăm decizii. Nu pot să vă declar nimic", a afirmat Emil Boc, la întrebarea dacă a discutat cu deputaţii PDL despre asumarea răspunderii Guvernului pe legea salarizării profesorilor.

BPN al PDL susţine angajarea răspunderii Guvernului pe două pachete de lege referitoare la reglementarea salarizării profesorilor şi Codul Dialogului Social, a declarat, luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

El a precizat că asumarea răspunderii Guvernului este o soluţie "rapidă, efcientă şi necesară" şi a precizat că acest subiect a fost discutat în coaliţie, iar primul ministru se va întâlni, luni şi marţi, cu grupurile parlamentare ale PDL şi ale partidelor din coaliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici