Bodu a vrut să-i dea lui Vanghelie un peşte, dar nu a fost lăsat să intre în Primăria Sectorului 5

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5, Sebastian Bodu, s-a prezentat la sediul acestei instituţii, pentru a-i da lui Marian Vanghelie un peşte şi a-i transmite că "peştele de la cap se împute", după ce a auzit că primăria a distribuit pachete cu mâncare expirată, dar Bodu nu a fost lăsat să intre.

16 afișări
Imaginea articolului Bodu a vrut să-i dea lui Vanghelie un peşte, dar nu a fost lăsat să intre în Primăria Sectorului 5

Bodu a vrut să-i dea lui Vanghelie un peşte, dar nu a fost lăsat să intre în Primăria Sectorului 5 (Imagine: Mediafax Foto)

Candidatul PDL la Primăria Sectorului 5 a venit, vineri dimineaţă, la sediul acestei instituţii, pentru a-i face primarului Marian Vanghelie "un cadou".

Democrat-liberalul a spus că a văzut, joi, la televizor, că primarul Marian Vanghelie a început să facă "pomeni" electorale, distribuind cetăţenilor pachete cu mâncare care, susţine Bodu, se pare că ar fi fost expirată.

"Am văzut că se distribuiau pachete cu mâncare care a fost, din câte am înţeles, expirată. Am decis să îi dau şi lui Vanghelie astăzi (vineri-n.r.) un peşte, cu mesajul că peştele de la cap se împute. Deşi în Vinerea Mare se ţine post, iar peştele nu este o mâncare de post, sunt convins că Vanghelie va ţine post începând cu 1 iunie", a susţinut Bodu.

Candidatul PDL nu a fost primit, însă, în sediul Primăriei. El a fost informat că poate intra în Primărie doar dacă intenţiona să se ducă la Biroul Electoral al Sectorului 5, care funcţionează în aceeaşi clădire.

Reprezentanţii Primăriei i-au spus lui Bodu că vinerea nu este program cu publicul, iar democrat-liberalul nu i-a mai dat peştele direct lui Marian Vanghelie, ci i l-a transmis prin intermediul unui reprezentant al instituţiei, căruia i-a spus să i-l dea primarului.

"Am lăsat peştele la cineva de acolo, să i-l dea din partea mea", a spus Sebastian Bodu, care a adăugat că Marian Vanghelie "probabil s-a obişnuit să nu mai aibă confruntări directe de ceva timp".

Gândul relatează în ediţia de vineri că primarul sectorului 5, Marian Vanghelie s-a folosit de Casa de ajutor reciproc din sectorul 5, pentru a distribui, legal, "ajutoare de Paşte", iar zeci de bătrâni care se aşezaseră la coadă cu o seară înainte s-au bătut şi s-au călcat în picioare pentru o pungă cu alimente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici