Bogdan Aurescu, cu gândul la mama sa după vaccinarea anti COVID-19. Mesajul emoţionant al ministrului de Externe. VIDEO

  • Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a transmis un mesaj emoţionant după ce s-a vaccinat.
  • Aurescu: „Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut să o îmbrăţişez şi să o sărut”.
1340 afișări
Imaginea articolului Bogdan Aurescu, cu gândul la mama sa după vaccinarea anti COVID-19. Mesajul emoţionant al ministrului de Externe. VIDEO

„Am să dau un mesaj personal. Luna trecută, în decembrie, am pierdut-o pe mama mea. Nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza unei alte afecţiuni. În toată viaţa sa profesională mama a lucrat în cercetare medicală. De multe ori s-a confruntat cu bacterii şi virusuri periculoase şi am învăţat de la ea şi din cărţile pe care le-am avut acasă cât de benefice sunt vaccinurile pentru sănătatea populaţiei. Am suferit foarte mult din cauza pierderii mamei mele, dar şi mai mult am suferit anul trecut, înainte ca mama mea să moară pentru ca nu am putut sa o îmbrăţişez şi să o sărut”, spune Bogdan Aurescu.

El a făcut un apel pro-vaccinare.

„Vă rog să decideţi să vă vaccinaţi. În felul acesta vă puteti îmbrăţişa fără grijă parintii şi bunicii, în felul acesta vom fi cu toţii sănătoşi şi vom putea să circulam peste graniţe fără grijă. Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a asigura călătoria fără probleme a cetăţenilor români în afara ţării”, adaugă ministrul de Externe.

VEZI AICI VIDEO Vicepremierii şi miniştrii Guvernului Cîţu se vaccinează împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici