Bogdan Huţucă, veste excelentă pentru dobrogeni şi pentru românii care merg la mare: nu vor mai plăti taxă la podurile dunărene!

„Comisia pentru Transport şi Infrastructură din Camera Deputaţilor a adoptat astăzi un proiect de lege pe care l-am depus în urma cu trei ani, care anulează taxa peste podurile dunărene. Acest lucru reprezintă o veste foarte bună atât pentru dobrogenii care folosesc foarte des aceste treceri cât şi pentru românii care merg la mare”, spune liderul PNL, Bogdan Huţucă.

377 afișări
Imaginea articolului Bogdan Huţucă, veste excelentă pentru dobrogeni şi pentru românii care merg la mare: nu vor mai plăti taxă la podurile dunărene!

Bogdan Huţucă: O veste excelentă pentru dobrogeni şi pentru românii care merg la mare: nu vor mai plăti taxă la podurile dunărene!

„Această taxă este una discriminatorie. Ea nu se justifică, deoarece şoferii oricum achită rovinieta pentru folosirea drumurilor naţionale. Nu este corect ca unii români să plătească suplimentar aceeaşi taxă! Românii care trec peste podurile Cernavodă - Feteşti şi Vadu Oii-Giurgeni plătesc o taxă suplimentară, care a fost instituită doar din raţiuni pur financiare”, explică liderul liberal. 
 
Deputatul liberal arată că eliminarea taxei va ajuta antreprenorii români, în special pe cei dobrogeni, dar şi consumatorii din întreaga ţară.  
 
„Prin eliminarea acestei taxe sprijinim indirect atât antreprenorii, în special transportatorii, cât şi angajaţii constănţeni. Pentru a avea o economie puternică şi sănătoasă trebuie să înlăturăm bariere din calea antreprenorilor”, mai spune Huţucă. 
 
Liderul PNL Constanţa spune că Guvernul condus de liberali va continua investiţiile în infrastructură şi că eliminarea acestei taxe nu va afecta bugetul CNAIR din acest an. 
 
Propunerea noastră este ca aceste taxe să fie eliminate de la începutul anului viitor, pentru a nu afecta în niciun fel bugetul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere în acest an. România are nevoie de investiţii majore în infrastructură şi guvernul liberal va face aceste investiţii cu bani europeni, cu finanţare din PNRR şi cu bani de la bugetul de stat”, încheie liderul liberal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici