Boloş: 8.500 de tiruri cu produse româneşti pentru 1,2 milioane de copii, părinţi şi bunici

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, spune că şase tranşe de ajutoare alimentare pe care Guvernul le-a dus în casele românilor înseamnă 170 de mii de tone de alimente, încărcate în aproximativ 8.500 de tiruri, care ajung la 1,2 milioane de români.

2434 afișări
Imaginea articolului Boloş: 8.500 de tiruri cu produse româneşti pentru 1,2 milioane de copii, părinţi şi bunici

Ministrul Marcel Boloş spune că 170 de mii de tone de alimente au fost încărcate în aproximativ 8.500 de tiruri. Este vorba despre produse româneşti.

„Acesta este totalul celor VI tranşe de ajutoare alimentare pe care Guvernul României le duce, din bani europeni, în casele a aproximativ 1,2 milioane de copii, părinţi şi bunici din România. Promiteam în noiembrie, când anunţam startul distribuirii tranşei V, că toţi beneficiarii eligibili vor primi pachetele în prag de sărbători. Astăzi vă confirm ne-am ţinut de cuvânt, în detrimentul crizelor prin care trecem, care au îngreunat teribil distribuţia şi lanţul de aprovizionare al furnizorilor”, a transmis, marţi, pe Facebook, ministrul Marcel Boloş.

Reprezentanţii Ministerului au primit şi ajutor din partea voluntarilor Asociaţiei Din Suflet Pentru Apuseni, astfel încît toate pachetele au ajuns la destinaţie, oricât de greu accesibil ar fi fost de ajuns.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici