BPC a validat candidatura lui Predoiu pentru Parlament

Biroul Politic Central al PNL a validat, luni, candidatura actualului ministru al Justiţiei, Cătălin Marian Predoiu, pentru un mandat de parlamentar, colegiul în care acesta va candida urmând să fie stabilit în cursul după-amiezei.

9 afișări
Imaginea articolului BPC a validat candidatura lui Predoiu pentru Parlament

BPC a validat candidatura lui Predoiu pentru Parlament (Imagine: Mediafax Foto)

Surse liberale au declarat pentru MEDIAFAX că BPC a validat candidatura lui Predoiu.

Întrebat unde va candida actualul ministru al Justiţiei, liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat că acest lucru va fi stabilit în cursul după-amiezei.

"Urmează ca în această după-amiază să hotărâm în ce colegiu va candida, în funcţie de opţiunea domniei sale", a spus Tăriceanu.

Potrivit aceloraşi surse din PNL, preşedintele Călin Popescu Tăriceanu ar dori ca Predoiu să candideze pentru un mandat de deputat în fostul său colegiu din sectorul 1, pentru care a fost validat Daniel Budurescu.

Sursele citate au declarat că Predoiu nu şi-a exprimat încă o preferinţă, acesta nedorind foarte mult să candideze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici