BPN al PSD, convocat oficial după 10 luni. Întrunirea, prezidată de Marian Neacşu, secretarul general al partidului. Dragnea e în concediu

Şedinţa BPN al PSD a început, luni, la ora transmiterii acestei ştiri, aceasta fiind prima şedinţă oficială a acestui for convocată în ultimele 10 luni.

619 afișări
Imaginea articolului BPN al PSD, convocat oficial după 10 luni. Întrunirea, prezidată de Marian Neacşu, secretarul general al partidului. Dragnea e în concediu

Şedinţa BPN al PSD, convocat oficial după 10 luni. Întrunirea e prezidată de Marian Neacşu, secretarul general al partidului, Dragnea fiind în concediu

Şedinţa este prezidată de secretarul general al PSD, Marian Neacşu, care a primit mandat în acest sens, în condiţiile în care liderul PSD, Liviu Dragnea, se află în concediu.

La reuniune a venit prim-ministrul Mihai Tudose, care este şi vicepreşedinte al PSD şi face parte, în consecinţă, din BPN.

Alţi membri ai Guvernului prezenţi la BPN sunt vicepremierii Marcel Ciolacu şi Sevil Shhaideh, care este şi ministru al Dezvoltării şi care va prezenta în şedinţă detalii despre PNDL.

Ultima şedinţă oficială a BPN a avut loc în septembrie 2016 şi a privit validarea listei candidaţilor PSD la alegerile parlamentare.

Dragnea a fost criticat în repetate rânduri de foştii premieri Victor Ponta şi Sorin Grindeanu pentru faptul că exercită conducerea partidului doar prin intermediul unor şedinţe lunare de CExN în care se decid sancţiuni şi se fac excluderi, eludând şedinţa săptămânală a BPN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici