Victor Ponta vrea să înfiinţeze un nou partid politic

Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a declarat duminică seara că vrea să înfiinţeze un nou partid, care să atragă votanţii dezamăgiţi de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul în prezent.

2347 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta vrea să înfiinţeze un nou partid politic

Victor Ponta vrea să înfiinţeze un nou partid politic

”În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfăşor activitatea politică, pentru că mai am încă trei ani şi jumătate de deputat şi pentru că, părerea mea şi a celor cu care vorbesc, este că pot să am un cuv de spus în pol, în special încercând să-i aduc alături pe mine pe cei care, ca şi mine, au votat PSD şi ALDE, care acum sunt foarte dezamăgiţi”, a declarat Victor Ponta la Antena3.

El a spus că nu este vorba despre un proiect în interiorul PSD, că nu a discutat acest subiect cu europarlamentarul Cătălin Ivan şi că este vorba de o nouă construcţie politică.

”Se porneşte un start-up”, a precizat Ponta.

Totodată, el a afirmat că ”inevitabil” premierul Mihai Tudose va prelua conducerea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici