Broşe vs. Case | Viorica Dăncilă: Voi face inventarul bijuteriilor. Iohannis câte meditaţii a făcut ca să-şi ia cinci case?

Chestionată, în cadrul dezbaterii de marţi, despre bijuteriile din declaraţia de avere, în valoare de 5.000 de euro, Viorica Dăncilă a spus că nu ştie clar câte broşe sau ceasuri deţine, dar va face un inventar, însă şi Klaus Iohannis trebuie întrebat câte meditaţii a dat pentru a-şi permite casele.

842 afișări
Imaginea articolului Broşe vs. Case | Viorica Dăncilă: Voi face inventarul bijuteriilor. Iohannis câte meditaţii a făcut ca să-şi ia cinci case?

Broşe VS. Case | Viorica Dăncilă: Voi face inventarul bijuteriilor. Iohannis câte meditaţii a făcut ca să-şi ia cinci case?

„O să fac un inventar (al bijuteriilor - n.r) şi o să vă spun, nu am făcut, încă, acest inventar, dar credeţi-mă, nu încalc Legea, aveţi toată încrederea, dar vă rog frumos, aşa, pentru corectitudine şi pentru o abordare imparţială, întrebaţi-l pe domnul Iohannis câte meditaţii a făcut într-un an ca să poată să-şi ia cinci case. Cât valorează cele cinci şase şi de ce-a pierdut-o pe a şasea. Şi atunci vă spun şi eu cu ceasul, câte broşe am, câţi cercei, vă dau toate detaliile, totuşi, mult mai puţine decât cinci case, şase case”, a declarat preşedintele PSD Viorica Dăncilă, în cadrul dezbaterii pe care a susţinut-o, marţi.

Prezidenţiabilul PSD a trecut în declaraţia de avere bijuterii în valoare de 5000 de euro, obţinute în anul 2017, potrivit documentului citat.

Viorica Dăncilă a organizat, la Parlament, o dezbatere cu jurnaliştii, care a început la ora 18:00, cu o oră înaintea evenimentului organizat de Klaus Iohannis, şi s-a încheiat la ora 20.30.

Evenimentul organizat de PNL a început la ora 19:00, la Biblioteca Centrală, fiind în desfăşurare la ora transmiterii ştiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici