Bugetele SRI şi SIE au fost majorate. Reacţia lui Klaus Iohannis: Altfel nu pot continua funcţionarea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că majorarea bugetelor SRI şi SIE este nesară pentru a acoperi cheltuielile de personal. ”Altfel nu pot continua funcţionarea până la sfârşitul anului”, a mai spus şeful statului.

4140 afișări
Imaginea articolului Bugetele SRI şi SIE au fost majorate. Reacţia lui Klaus Iohannis: Altfel nu pot continua funcţionarea

Iohannis, despre majorarea bugetelor SRI şi SIE: Altfel nu pot continua funţionarea

”Şi pentru a discuta. E nevoie de un aviz din partea CSAT. Sunt rectificări nu semnificative, dar ele sunt necesare pentru a acoperi pur şi simplu necesarul pentru cheltuieli de personal, altfel nu pot continua funcţionarea până la sfârşitul anului”, a declarat Klaus Iohannis.

Bugetele serviciilor secrete au fost majorate, conform proiectului de rectificare bugetară publicat de Ministerul Finanţelor, cu peste 25 de milioane de lei, cu excepţia Serviciului de Telecomunicaţii Speciale.

Bugetul Serviciului Român de Informaţii are cea mai mare creştere, de 20,734 milioane lei, după ce la rectificarea din august insttituţia a mai primit o majorare de peste 396 de milioane de lei.

Serviciul de Informaţii Externe primeşte un plus de 3,9 milioane lei, iar Serviciul de Pază şi Protecţie are un buget majorat cu 950.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iohannis,
sri,
sie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici