Bugetul Ministerului Economiei, discutat în prezenţa lui Adriean Videanu

Comisiile de buget-finanţe discută, sâmbătă, bugetul Ministerului Economiei, în prezenţa ministrului Adriean Videanu, acesta fiind primul dintre ordonatorii principali de credite prezenţi la discutarea bugetului instituţiei pe care o gestionează.

9 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Economiei, discutat în prezenţa lui Adriean Videanu

Bugetul Ministerului Economiei, discutat în prezenţa lui Adriean Videanu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Cameră, deputatul PSD Ştefan Viorel, a dat citire tuturor ordonatorilor principali de credite, el criticând faptul că aceştia nu au venit la discutarea propriului buget.

"Domnul ministru al Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, este? Nu este! Domnul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, este? Nu este! Domnul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, este? Nu este!", a spus Viorel Ştefan.

Modul său de citire a ordonatorilor principali de credite a condus la reacţia promtă a democrat-liberalilor, care i-au reproşat că face acest lucru pentru a se vedea la televizor că miniştrii nu au venit la dezbaterea bugetelor propriilor ministere, în condiţiile în care aceştia nici nu au fost anunţaţi.

După ce Viorel Ştefan a dat citire tuturor ordonatorilor principali de credite, constatând că niciunul dintre aceşti nu este prezent, ministrul Economiei, Adriean Videanu a intrat în sala de şedinţe.

El s-a scuzat pentru ţinuta în care s-a prezentat la şedinţă (în blue jeans), spunând că a fost anunţat cu un sfert de oră înainte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici