Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, în contextul luptei împotriva noului coronavirus

Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 350 de milioane de lei, bani necesari pentru achiziţia de materiale sanitare, în contextul răspândirii noului coronavirus.

335 afișări
Imaginea articolului Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, în contextul luptei împotriva noului coronavirus

Bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, în contextul luptei împotriva noului coronavirus

În România au fost înregistrate 29 de cazuri de coronavirus, iar bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat, marţi seara, cu 350 de milioane de lei.

„Ca urmare a situaţiei generate de efectele coronavirus, bugetul Ministerului Sănătăţii a fost suplimentat în acest an cu suma de 350 de milioane de lei pentru achiziţia de materiale sanitare necesare în vederea unei pregătiri cât mai bune pentru a reduce riscurile de răspândire a epidemiei de coronavirus în ţara noastră”, a spus Ionel Dancă, şeful Cancelariei primului ministru.

Dacă a precizat că în acest moment stocurile de materiale sunt suficiente, însă există o procedură de achiziţie de noi materiale în derulare.

În România au fost înregistrate 29 de cazuri cu coronavirus. Cinci persoane s-au vindecat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici