Bujduveanu (PNL) şi Tomescu (USR PLUS), noii viceprimari ai Capitalei

  • Stelian Bujduveanu (PNL) şi Horia Tomescu (USR PLUS) au fost aleşi, luni, ca viceprimari ai Capitalei în şedinţa CGMB.
  • Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost susţinut pentru a prelua această funcţie din partea USR PLUS, dar s-a retras pentru a face parte din guvernul Cîţu.
874 afișări
Imaginea articolului Bujduveanu (PNL) şi Tomescu (USR PLUS), noii viceprimari ai Capitalei

FOTO: Facebook Stelian Bujduveanu

„Sunt foarte onorat că, începând de azi, voi îndeplini funcţia de viceprimar al Capitalei, urmând să gestionez domenii esenţiale pentru dezvoltarea Bucureştiului precum: transporturile, infrastructura, relaţia cu mediul de afaceri şi patrimoniul. Dar, ca mai tot ce se întâmplă în Bucureşti la ora actuală, toate aceste capitole au mare nevoie de un plan inteligent şi pragmatic pentru a fi aduse pe linia de plutire. Şi fără îndoială, voi face echipă cu Primarul General al Capitalei, Nicuşor Dan, şi cu colegii mei din Consiliu, pentru a gestiona toate aceste domenii în folosul bucureştenilor. Avem 4 ani fără alegeri, avem o majoritate solidă de centru-dreapta în CGMB şi sper că vom avea maturitatea şi seriozitatea de a nu ne angrena în lupte de imagine, electorale, populiste. Fiecare zi din următorii 4 ani trebuie folosită în interesul bucureştenilor”, a declarat Stelian Bujduveanu, după votul din CGMB.

Din partea USR PLUS a fost ales viceprimar Horia Tomescu. El are 41 de ani şi este dentist. Tomescu activează în filiala Sector 5 a formaţiunii condusă de Dacian Cioloş, PLUS.

Iniţial Vlad Voiculescu a fost susţinut de USR PLUS pentru funcţia de viceprimar al Capitalei, însă el s-a retras pentru a face parte din guvernul Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici