"Bulă este pregătit acum să lucreze şi în Parlamentul României"

Primarul comunei Coloneşti din judeţul Olt, Nicolae Stan (PDL), cunoscut sub porecla de "Bulă", inscripţionată şi pe materialele din campania electorală, l-a învins în alegeri pe preşedintele LPF Dumitru Dragomir, candidat din partea PRM, obţinând mandatul de deputat în Colegiul 2.

28 afișări
Imaginea articolului "Bulă este pregătit acum să lucreze şi în Parlamentul României"

"Bulă este pregătit acum să lucreze şi în Parlamentul României"

Stan s-a clasat pe prima poziţie în Colegiul 2 Scorniceşti, cu 9.650 de voturi, Dumitru Dragomir având doar 460 de voturi.

"Pe mine toată lumea mă strigă de aproape 30 de ani Bulă, dar cu respect, aşa mi-a zis un fost coleg de muncă de la CAP, pe vremea lui Ceauşescu, care Ceauşescu, preşedinte, a auzit şi el la un moment dat că la Coloneşti, în Olt, e unul Bulă. Aşa mi-a rămas porecla de atunci, eu sunt vesel de felul meu, iar oamenii mă respectă, dovadă că m-au votat şi i-am bătut pe contracandidaţii mei, inclusiv pe Mitică Dragomir. Eu sunt hârşit cu politica, sunt pregătit să merg în Parlament şi să scot legi pentru popor şi vreau să-i ajutăm pe cei aflaţi în sărăcie. Eu sunt un tip deschis şi harnic şi am umor, aşa mă ştie lumea", a declarat Nicolae Stan.

El a mai spus că "Bulă este pregătit acum să lucreze şi în Parlamentul României".

Nicolae Stan a fost preşedinte al CAP din localitatea Coloneşti, judeţul Olt, până în 1990 şi primar al comunei, ulterior, votat la toate alegerile locale cu peste 95 la sută din voturile celor prezenţi la urne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici