Bulai cere sancţionarea lui Simion: M-a apucat cu degetele de urechi

Deputatul USR Iulian Bulai cere conducerii Camerei Deputaţilor sancţionarea liderului AUR, George Simion: „M-a apucat cu degetele de urechi şi mi-a repetat numele cu un ton dispreţuitor”.

3470 afișări
Imaginea articolului Bulai cere sancţionarea lui Simion: M-a apucat cu degetele de urechi

Bulai cere sancţionarea lui Simion: M-a apucat cu degetele de urechi

„Supun atenţiei dvs faptul că pe data de 22.03.2022, în sala de plen a Camerei Deputaţilor,în timpul desfăşurării lucrărilor acestei şedinţe, domnul Simion, care se deplasa prin sala de plen, făcând o transmisie în direct pe Facebook, mi-a adresat câteva cuvinte, subsemnatul fiind aşezat în banca din sala de plen, apoi m-a agresat fizic, apucându-mă cu degetele de ureche.

Mai mult, deputatul USR îl acuză pe liderul AUR că i-a repetat numele „cu un ton dispreţuitor”.

„Pe tot parcursul incidentului am înţeles să respect demnitatea şi onoarea funcţiei de deputat şi am manifestat o conduită civilizată, nereacţionând în niciun fel la gesturile sale incalificabile. (...) Ţinând cont de toate temeiurile de fapt şi de drept invocate, apreciez că a avut loc o încălcare sancţionabilă a eticii şi deontologiei parlamentare (...) şi consider că este imperior necesară sancţionarea deputatului Simion George Nicolae. Este evident că lipsa unei sancţiuni va avea un efect încurajator pentru reiterarea unui astfel de comportament violent şi nedemn”, concluzionează Bulai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici