Buşoi, către Paleologu: Ai ceva de zis, zi în partid, nu în piaţa publică sau zi de PSD!

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi îi transmite deputatului Theodor Paleologu să nu devină o problemă a partidului şi să nu îi mai critice pe liberali ''în piaţa publică'' în loc să atace PSD.

1257 afișări
Imaginea articolului Buşoi, către Paleologu: Ai ceva de zis, zi în partid, nu în piaţa publică sau zi de PSD!

Buşoi, către Paleologu: Ai ceva de zis, zi în partid, nu în piaţa publică sau zi de PSD! (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

''De câte ori vorbeşte despre PNL în ultimele săptămâni, Toader Paleologu nu face decât să dea de pâmânt cu PNL, lucru care în mod cert nu ajută cu nimic. Dacă ar vrea să fie de ajutor PNL, nu doar să pună gaz pe foc ca să apară el mai bine, ar spune ceva şi despre PSD şi despre candidatul PSD la Primăria Generală, pentru că, totuşi, până pe 5 iunie, PNL este în campanie. Iar dacă chiar îi pasă de candidatul PNL la Capitală, atunci îl rog să nu se alăture celor care dau cu manta ca să lovească în campania lui Cătălin Predoiu'', a transmis Buşoi prin intermediul unui comunicat de presă.

El a susţinut că problemele PNL ''nu sunt cu nimic mai deosebite decât problemele pe care le are orice partid în alegeri şi după alegeri''.

''Paleologu, dacă vrea să ajute la rezolvarea problemelor PNL, şi nu să devină parte a acestor probleme, atunci să vorbească în partid, nu în piaţa publică. Şi, mai ales, să spună ceva care să ajute şi campania PNL, nu care să distragă atenţia de la această campanie'', l-a avertizat liberalul pe colegul său de partid.

Deputatul PNL Theodor Paleologu spune că liberalii ar fi trebuit să îl susţină la Primăria Capitalei pe candidatul USB, Nicuşor Dan, în schimbul retragerii candidaţilor săi la sectoare - mai puţin la 4, considerând că PNL se îndreaptă ''spre un dezastru garantat'', fiind necesar un congres.

Principalul reproş al deputatului către colegii de partid este că nu îl respectă pe Nicuşor Dan.

"Ce le reproşez colegilor din PNL este că nu îl respectă pe Nicuşor Dan, îl tratează în discuţii private mereu de pămpălău, de fraier, de iepuraş al PSD-ului şi aşa mai departe. Lucrul ăsta este foarte grav", a declarat Paleologu miercuri dimineaţa la RFI.

El a subliniat că strategia PNL a fost greşită de la început, iar Cezar Preda şi Alina Gorghiu l-au tras în jos pe Cătălin Predoiu.

"Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură foarte urâtă şi regret acest lucru foarte mult, pentru că îi respect pe amândoi şi pe Cătălin Predoiu şi pe Nicuşor Dan. Trebuie spus că din start, strategia PNL-ului de campanie a fost total greşită. Din păcate, tonul campaniei l-a dat Cezar Preda, prin acel atac inadmisibil şi total inept la adresa lui Nicuşor Dan, spunând că Nicuşor Dan este iepuraşul PSD-ului. Dacă spui aşa ceva, pierzi orice fel de respectabilitate, nimeni nu crede asemenea imbecilitate (...). De fiecare dată când Preda (Cezar Preda, n.r.) sau Gorghiu deschid gura, Predoiu mai pierde nişte voturi", a argumentat Paleologu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici