C.V. Tudor a votat pentru schimbarea "echipei infracţionale" de la Capitală

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a votat, duminică, la o secţie deschisă la Şcoala generală 150 "Sf. Elefterie", el declarând că a votat pentru schimbarea "echipei infracţionale" de la "conducerea generală a Capitalei".

20 afișări
Imaginea articolului C.V. Tudor a votat pentru schimbarea "echipei infracţionale" de la Capitală

C.V. Tudor a votat pentru schimbarea "echipei infracţionale" de la Capitală (Imagine: Mediafax Foto)

Vadim Tudor l-a acuzat pe preşedintele Traian Băsescu că vrea să acopere, de opt ani, fraudele PD şi vrea să desăvârşească jaful. "Încă mai e ceva de furat, din punctul lor de vedere, la Primăria Generală a Capitalei", a spus liderul PRM.

"Pentru mine, cel puţin, alegerile locale şi alegerile, în general, reprezintă o şcoală a hoţilor - care dă mai mult, care cumpără mai mult. În loc să se reglementeze acestă situaţie, s-au degradat ciclurile electorale", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor a venit la secţia de votare împreună cu soţia sa, cele două fiice, fratele său, deputatul Marcu Tudor, vicepreşedintele executiv al PRM, deputatul Lucian Bolcaş, şi de candidatul PRM la Sectorul 5, Mihai Coandă.

Înainte de a introduce buletinul în urne, liderul PRM a mai verificat o dată poziţiile pe care a pus ştampilele, acesta deschizând buletinele de vot. Gestul său a fost urmat de atenţionarea făcută de unul dintre membrii biroului secţiei de votare, care i-a spus că nu are voie să facă acest lucru.

În acelaşi timp cu preşedintele PRM, la aceeaşi secţie de votare şi-au exercitat dreptul de vot şi social-democratul Miron Mitrea şi democrat-liberalul Valeriu Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici