C.V.Tudor: Mă solidarizez cu Becali şi, dacă lui nu i se va da voie, nu mă duc nici eu la Bruxelles

Preşedintele PRM a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că se solidarizează cu Gigi Becali şi, dacă acestuia nu i se va da voie să părăsească ţara, nici liderul PRM nu va mai merge la Bruxelles, în calitatea sa de europarlamentar.

13 afișări
Imaginea articolului C.V.Tudor: Mă solidarizez cu Becali şi, dacă lui nu i se va da voie, nu mă duc nici eu la Bruxelles

C.V.Tudor: Mă solidarizez cu Becali şi, dacă lui nu i se va da voie, nu mă duc nici eu la Bruxelles (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

"Mă solidarizez cu Gigi Becali şi, dacă lui nu i se va da voie, nu mă duc nici eu la Bruxelles", a spus Vadim Tudor, care crede că decizia Judecătoriei privind interdicţia de a părăsi ţara pentru Gigi Becali reprezintă "un abuz grav".

"Este un abuz grav, care demonstrează că justiţia este cea mai ruşinoasă instituţie din România. Să nu uităm că judecătorii şi-au votat singuri măririle de salarii", a opinat preşedintele PRM.

"Judecătorul care a luat această decizie ar trebui să înţeleagă că Gigi Becali nu a candidat la Ciorogârla, ci pentru Parlamentul European şi el trebuie să se ducă acolo", a adăugat C.V. Tudor.

Liderul PRM a mai spus că România este ţara în care s-a născut teatrul absurdului.

Judecătoria Sectorului 1 a decis, marţi, că Gigi Becali, care a obţinut un mandat de europarlamentar, nu poate părăsi ţara, decizia judecătorilor putând fi însă atacată cu recurs. În schimb, Gigi Becali poate părăsi municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Potrivit rezultatelor parţiale de la alegerile de duminică, Becali a obţinut un mandat de europarlamentar, fiind propus candidat pe listele PRM în timp ce se afla în arest preventiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici