Ca şi în urmă cu aproape un an, în PDL e din nou vehiculat numele lui Călin Georgescu ca premier

Unul dintre numele vehiculate în acest moment în PDL ca posibil viitor premier este cel al lui Călin Georgescu, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid, care au precizat însă că "nimic nu este tranşat".

1038 afișări
Imaginea articolului Ca şi în urmă cu aproape un an, în PDL e din nou vehiculat numele lui Călin Georgescu ca premier

Ca şi în urmă cu aproape un an, în PDL e din nou vehiculat numele lui Călin Georgescu ca premier (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

Potrivit surselor citate, Călin Georgescu ar fi posibil candidat pentru şefia Guvernului.

"Posibil, Călin Georgescu. Nimic nu e tranşat, nimic nu este sigur", au adăugat sursele citate.

Majoritatea democrat-liberalilor au ezitat să se refere la vreun nume de posibil premier după întâlnirea BPN al PDL.

Numele lui Călin Georgescu a fost vehiculat pentru funcţia de premier şi în urmă cu un an, când se discuta despre demisia lui Emil Boc.

Călin Georgescu este director executiv al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă şi secretar general al reprezentanţei României în Clubul de la Roma.

În 15 martie 2011, el declara că este onorat de includerea sa pe lista persoanelor care ar putea prelua funcţia de premier, dar că preferă să continue proiectele proprii.

"Nu îmi schimbă planurile de viitor, prefer să îmi conduc proiectele mele; sunt onorat că s-a discutat, dar atât", declara atunci Georgescu, întrebat dacă i s-a propus preluarea funcţiei de premier.

Alte nume vehiculate pentru postul rămas vacant după demisia lui Emil Boc sunt: Lucian Croitoru, Cristian Maior, Mihai Răzvan Ungureanu, Leonard Orban, Cătălin Predoiu, Sorin Mândruţescu. Aceste nominalizări au circulat de fiecare dată când s-a pus problema înlocuirii premierului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici