Călin Popescu Tăriceanu: ALDE va definitiva legea de înfiinţare a Autorităţii Publice de Interceptări

ALDE va definitiva în două săptămâni proiectele de lege privind funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă şi înfiinţarea Autorităţii Publice de Interceptări, a declarat, miercuri, preşedintele formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, salutând excluderea procurorului Negulescu din magistratură.

298 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu: ALDE va definitiva legea de înfiinţare a Autorităţii Publice de Interceptări

Călin Popescu Tăriceanu: ALDE va definitiva legea de înfiinţare a Autorităţii Publice de Interceptări

”Am convenit cu colegii ca în cel mai scurt timp, în următoarele 10 zile – două săptămâni, să definitivăm legea privind funcţionarea comisiilor parlamentare de anchetă şi legea privind înfiinţarea Autorităţii Publice de Interceptări, care vor fi depuse la Parlament, ca iniţiativă legislativă, anul acesta”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a salutat decizia CSM de a-l exclude din magistratură pe procurorul Negulescu.

”ALDE va râmâne în continuare partidul cel mai vocal pe direcţia apărării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor, având în vedere abuzurile, excesele de putere care s-au manifestat în ultima vreme, semnalele extrem de numeroase care au apărut şi care au fost reliefate de presă (...). Salut decizia CSM de excludere din magistratură a procurorului Negulescu”, a spus Tăriceanu.

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marţi, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, acuzat, printre altele, că a luat legătura cu un suspect în mai multe dosare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici