Camera Deputaţilor a fost convocată vineri în sesiunea ordinară de toamnă

Camera Deputaţilor a fost convocată, marţi, în a doua sesiune ordinară de toamnă a anului 2017 în data de 1 septembrie, urmând ca în aceeaşi zi Biroul Permanent să se întrunească pentru a-şi stabili noua componenţă, potrivit unui comunicat transmis de Direcţia de comunicare a instituţiei.

277 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor a fost convocată vineri în sesiunea ordinară de toamnă

Camera Deputaţilor a fost convocată în sesiunea ordinară de toamnă. Când va avea loc

„Camera Deputaţilor este convocată în a doua sesiune ordinară a anului 2017 în ziua de vineri, 1 septembrie, ora 12.00, potrivit art. 66 alin (1) şi (3) din Constituţia României, republicată, şi ale art. 34 lit.a) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat”, potrivit unui comunicat transmis de Direcţia de comunicare şi relaţii publice a instituţiei.

În aceeaşi zi, Biroul permanent al Camerei Deputaţilor se va întruni, începând cu ora 10:30, pentru a-şi desemna noua componenţă, respectiv vicepreşedinţii, secretarii şi chestorii acestui for, se arată în comunicat.

Potrivit articolului 24 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, alegerea acestora se face la propunerea grupurilor parlamentare, în conformitate cu ponderea acestora, potrivit configuraţiei politice a Camerei Deputaţilor şi negocierii liderilor grupurilor parlamentare.

Conform aceluiaşi Regulament, lista candidaţilor propuşi pentru Biroul permanent se supune în întregime votului Camerei Deputaţilor şi se aprobă prin vot secret cu bile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici