Camera Deputaţilor cumpără sistem pentru traducerea conferinţelor de presa pentru reuniunea NATO de la la Bucureşti

Camera Deputaţilor cumpără un sistem pentru traducerea conferinţelor de presa, în vederea organizarii de catre Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunarii Parlamentare a NATO la Bucureşti, valoarea estimată fiind de 189,069 de lei, potrivit unui anunt postat pe SEAP.

526 afișări
Imaginea articolului Camera Deputaţilor cumpără sistem pentru traducerea conferinţelor de presa pentru reuniunea NATO de la la Bucureşti

Camera Deputaţilor cumpără sistem pentru traducerea conferinţelor de presa pentru reuniunea NATO de la la Bucureşti

Potrivit SEAP, Camera Deputaţilor vrea să achiziţioneze un sistem pentru traducerea conferinţelor de presa, valoarea estimată a achiziţiei fiind de 189,069 de lei, iar cuantumul garanţiei de participare este de 1.890 de lei.

5% din din pretul contractului, fără TVA, ar urma să constituie garanţia de bună execuţie.

Criteriu de atribuire este pretul cel mai scazut, iar finanţarea se face din fondurile bugetare.

Instituţia ar urma să analizeze ofertele care i-au fost transmise până la data de 26.06. 2017.

Potrivit anunţului postat pe SEAP, achiziţia se face în vederea organizarii de catre Parlamentul României a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunarii Parlamentare a NATO la Bucuresti.

Parlamentul va găzdui, în perioada 6-9 octombrie, a 63-a Sesiune Anuală a Adunării Parlamentare a NATO, la care sunt aşteptaţi aproximativ 800 de participanţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici