Cameră: Grupul PPDD mai are doar şase deputaţi şi, conform Regulamentului, nu mai poate exista

Secretarul Camerei, Marcel Ciolacu, a precizat, miercuri, că preşedintele PPDD, Simona Man, a transmis o scrisoare prin care înştiinţa conducerea acestui for legislativ asupra faptului că în grupul PPDD au mai rămas doar şase deputaţi, el arătând că în aceste condiţii grupul nu mai poate exista.

286 afișări
Imaginea articolului Cameră: Grupul PPDD mai are doar şase deputaţi şi, conform Regulamentului, nu mai poate exista

Cameră: Grupul PPDD mai are doar şase deputaţi şi, conform Regulamentului, nu mai poate exista (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

”A fost o scrisoare de la Simona Man în care ne înştiinţează că au rămas doar şase membri PPDD în Camera Deputaţilor. Conform Regulamentului, în acest moment grupul PPDD nu mai poate să existe, pentru că, în conformitate cu legea, trebuie să fie minimum zece”, a spus Ciolacu.

El a mai spus că, în condiţiile în care unii membri ai PPDD au făcut contestaţii la Tribunal privind pierderea calităţii de membru, Comisia Juridică se va pronunţa în legătură cu acest aspect.

În luna ianuarie 2014, la începutul sesiunii parlamentare, şi grupul PPDD de la Senat a fost desfiinţat oficial, ca urmare a faptului că 3 din cei 7 senatori PPDD au demisionat din partid şi s-au înscris în UNPR şi implicit în grupul PSD din această Cameră.

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, şi majoritatea membrilor acestui grup au demisionat, atunci, din partid, Vochiţoiu susţinând că decizia a fost luată deoarece exista riscul ca grupul PPDD din senat să se desfiinţeze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici