Când va depune PSD moţiunea de cenzură. Simonis: Avem numărul de semnături şi avem şi numărul de voturi - VIDEO

Alfred Simonis a declarat, luni, că PSD va depune moţiunea de cenzură până vinerea viitoare, la trei zile după ce Guvernul Orban îşi va asuma răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi, în Parlament. El a precizat că partidul are semnăturile necesare pentru a depune moţiunea.

1236 afișări

"După citire, după angajarea răspunderii Guvernului, miercuri, sunt trei zile până când poate fi depusă moţiunea. Deci vineri va trebui depusă moţiunea de cenzură. Avem numărul de semnături pentru ca această moţiune să fie depusă şi avem şi numărul de voturi, sper eu, pentru a adopta această moţiune", a declarat liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis, luni, în Parlament.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban, după ce executivul a anunţat că îşi va asuma răspunderea pentru alegerea primarilor în două tururi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici