Candidaţii altfel: Unul promite să-şi facă salariul 1 euro, altul vrea să se îmbogăţească

  • Salariul actual al primarului general al Capitalei este 3.500 euro pe lună
  • Candidatul „1 euro” are parte de competiţie în lupta promisiunilor ciudate
  • El se bate cu candidatul „N-am, dar vreau”
268 afișări
Imaginea articolului Candidaţii altfel: Unul promite să-şi facă salariul 1 euro, altul vrea să se îmbogăţească

Candidaţii pentru primăria Capitalei încearcă să convingă aşa cum pot. Nicuşor Dan promite că desfiinţează companiile Gabrielei Firea, iar Gabriela Firea inventează vouchere pe bandă rulantă. Alţii abordează strategii diferite, mai mult sau mai puţin excentrice. La bătaie cu matematicianul Nicuşor Dan şi jurnalista-primar de 4 ani Firea intră şi un antreprenor. Spune că e gata să muncească pe un euro pe lună. Plus bonusuri de performanţă!

Octavian Bădescu, candidat independent la primăria Bucureşti: Plata de 1 euro nu înseamnă că eşti plătit doar cu un euro. Înseamnă că îţi muţi tiparul de plată bazat pe bonusuri de performanţă. Dacă ai reuşi să reduci costurile cu 1% şi ai avea un bonus din asta, tot ai avea un echivalent de salariu cel puţin mai mare decât salariul fix pe care îl are acum primarul general, care e undeava cum pe la 3.500 de euro net.

  • „Tubel” candidează la Primăria Sectorului1 ca să se îmbogăţească: „Candidez să mă realizez”.
  • Candidatul 1 euro nu e singurul care vorbeşte despre bani în campanie. L-ar putea avea subaltern, adică primar la sectorul 1, pe omul care spune sincer: „Vreau să fiu primar ca să-mi fac rostul în viaţă”.
  • Tudor Schinagel „Tubel”: Suntem aici la intrarea în biroul circumscripţiei electorale nr. 1 alături de domn primar. Avem şi semnăturile aici. – 957.000.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici